ListEnBedrog.nl

loquendi libertatem custodiamus

Klachten?
Start
Contact
Dossier Pieter Knabben
Oplichtertje
Actueel
Dossier BRTS
Zwartboek BRTS/BOS
Dossier PBO BRTS
BRTS in de pers
X-files
Bezwaarschrift BOS
Besluit CvdM
Dossier TV-Gazet
TV-Gazet in de pers
De affaire Mi Amigo
SOS Magdalena
Reacties
Open & Eerlijk
Links
Colofon

Reacties

Een greep uit de vele reacties die listenbedrog.nl de voorbije tijd heeft ontvangen.

Algemeen

Heb in 1 ruk je site uitgelezen! Dit is smullen geblazen. Ik heb je ooit horen roepen dat je nog eens een boek zou gaan schrijven, maar dit is een goed alternatief en bovendien sneller. Succes!

Heb me de hele tijd afgevraagd hoe ik je eens kon bereiken. Eea zal je niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Ik weet als geen ander hoe het is als je wereld ineens verandert. Maar je hebt een manier gevonden om terug te vechten!

Goede website man. Ik blijf je volgen.

Las in de krant over uw website. Ik vind dat u als betrokkene toch bijzonder objectief uw grieven kenbaar maakt.

Waarom werd die poederbrief nou niet een weekje eerder bezorgd? Dan had jij in de rechtbank gezeten en had je mij kunnen bellen zodat wij de primeur hadden.

TV-Gazet

Ik heb genoten van je website en ga zo door!!! Bloks weg bij TV-Gazet, kan het haast niet geloven. Dus je wilt zeggen dat ik die kop niet meer zie op TV? Pfffff "make my day". Tja als Bloks er in stapt weet je het bijna wel zeker dat het tot mislukken gedoemd is. Nog een wonder dat de zaak van hem nog bestaat (of staat er al een bordje te koop op?) Nee, van management heeft ie geen kaas gegeten!!! Het was toch de bedoeling dat ze er weer een bedrijf van gingen maken (TV-Gazet) of was het zo dat meneer Bloks interim manager werd en het toen pas echt bij TV-Gazet een puinhoop werd??? En waarom kan meneer niet meer terecht bij NAC??? Daar kennen ze zijn manier van handelen natuurlijk ook al!!!

Liedje voor Cor Bloks namens zijn ‘vrienden bij NAC’: hij is een hondenlul!!, hij is een hondenlul!!, hij is een hondenlul!!, enzovoorts.

Ik neem m'n petje af voor Martin om te blijven boksen tegen Ivo en consorten. Laffe mensen zijn het in Prinsenbeek en ik sta er steeds van te kijken dat na al deze feiten ze gewoon door kunnen gaan met oplichten en dat de West-Brabantse ondernemers er gewoon aan mee blijven doen. Mensen zijn persoonlijk en financieel gekwetst en toch lijkt rat Ivo steeds weer nieuwe lullen te vinden die hem steunen. Petje af Ivo, heel knap!! Een dikke tien!! Maar eens zul je uitgeboerd zijn want zo te zien geven de bouwers van deze site en de kranten niet op. Nu alleen de ondernemers nog die te laf zijn er openlijk voor uit te komen door jou opgelicht te zijn. Eigenlijk pleit ik ervoor Martin en consorten massaal te steunen en alle benadeelden op te roepen een eind te maken aan de praktijken van Ivo. Tip (waarschuwing? Red.) voor mensen die meewerken aan diensten door en voor Ivo. Factureer aan een van de bedrijven van hun die geen geld hebben, je geld krijg je toch nooit. En betaal maar aan M-Net, SBR, Vision Net en nog wat andere bedrijfjes waar hij geld uit kan halen om in zijn dikke BMW naar de hoeren te rijden. Oh ja, ook nog een mooie tactiek… Hij belooft vrouwen een mooie toekomst op zijn TV-station in ruil voor…

Gaat Bloks nu fulltime voor zijn verzekeringsbedrijfje werken? Laat me niet lachen, dat heeft hij nog nooit gedaan. Maar mooi dat ik die kop van hem niet meer zal zien, als ik per ongeluk op het kanaal van TV-Gazet terechtkom!

Bloks weg bij TV-Gazet? Ik hoorde dat hij er meer dan een ton heeft ingestoken. Die wil hij nu vast terug. Zou hij net als indertijd Henk ten Cate nu TV-Gazet voor de rechter slepen om zijn centjes terug te krijgen? Ik zie de berichten al in de krant…

Jullie publiceren straks toch wel waarom Bloks weg is bij TV-Gazet? Het is vast nog ranziger dan de reden van de breuk tussen hem en NAC!!!

Met veel plezier heb ik zojuist de website doorgelezen, en ik wens je heel veel succes in je strijd tegen TV Gazet, en ik hoop dat je op korte termijn zult gaan winnen van Ivo, want ook ik heb diverse malen mee mogen maken hoe Ivo denkt en doet.

Ik krijg ook nog geld van Rasenberg. Minder dan u, maar toch een hoop. Dat zo’n vent zijn gang maar kan gaan. Het is onbegrijpelijk. Als ik u ergens mee van dienst kan zijn, moet u mij beslist bellen.

Ik twijfelde nog of Ivo Rasenberg wel zo’n boef is als hier in Prinsenbeek wordt gezegd, maar sinds de politie hem oppakte weet ik het zeker.

Waarom heeft de politie die Rasenberg niet meteen zijn auto afgepakt? Die walgelijke patser rijdt rond in die dikke BMW alsof hij de koning van Frankrijk is.

Ik hoorde dat Ivo Rasenberg een neef is van Mariëlle Bastiaansen. Arme meid… Maar gelukkig lijkt ze niet op hem!

Het valt mij op dat Cor Bloks er met de week slechter uit gaat zien. Nu heeft hij ook al een bril op. Hoe oud is hij eigenlijk? Ik schatte hem eerst 55, maar daar is in de afgelopen weken zeker tien jaar bijgekomen.

Bloks is een wolf in schaapskleren. Alles wat hij in zijn handen krijgt maakt hij kapot. Het is een wonder dat het bedrijf dat zijn vader hem in zijn schoot wierp nog bestaat.

Die Cor Bloks denkt dat hij Harry Mens is. Ik zap op zondagochtend wel eens tussen de programma’s van die twee oetlullen, maar ben er nog niet uit wie ik de grootste eikel vind.

Misschien kan jij eens uitzoeken wat er nu precies is gebeurd tussen Bloks en Ten Cate. Maak het best bewaarde geheim van Breda openbaar!!

Waarom werkt Ad Romijn nog bij de TV-Gazet? Ik zou niet voor de Firma List en Bedrog willen werken.

Wij missen het Roosendaalse nieuws op TV-Gazet en onze Roosendaalse weerman Rinus van Wezel. Nu hebben we Cees van Gurp, maar dat is net Jan Pelleboer. Hij heeft het altijd mis. Wij willen Rinus terug!!!

Willem Reijn had gelijk toen hij bij Joep Schreuder zei dat BN/DeStem zijn enige serieuze concurrent kwijt is. TV-Gazet is niet meer wat het geweest is.

BRTS/BOS

Hoe komt BN/DeStem erbij om te schrijven dat de BOS zijn eigen ruiten ingooit door met modder te gooien? Lekker tendentieus, meneer de journalist. Is de waarheid vertellen in uw optiek met modder gooien? Laat de krant dan ook maar flink met modder gooien. Staat er tenminste de waarheid in. Ga zo door BOS!

Waarom heeft de gemeenteraad niet gewoon voor de BOS gekozen? De BRTS belazert de kluit en de politiek straft ze niet eens af. Ik ben ondernemer en als ik moet kiezen tussen twee kandidaten waarvan er één zijn curriculum vitae vervalst dan weet ik het wel. De BRTS heeft zich misdadig gedragen. Voor straf zou ze nooit meer mogen uitzenden!!

Ik moet u adviseren aangifte te doen tegen de BRTS inzake valsheid in geschrifte en oplichting en hoop dat de politiek beseft dat de BRTS een misdrijf heeft gepleegd.

Waarom mag de BRTS toch steeds ongestraft de wet overtreden? Pak ze BOS!

Kappen met die BRTS. Crimineel om de gemeenteraad zo te besodemieteren.

Gefeliciteerd BOS met de politieke zelfmoord van jullie ‘concurrent’!

Ik hoop dat de BOS uiteindelijk de licentie zal krijgen, zodat er in Breda hopelijk eens een nieuw en fris geluid op de radio te horen zal zijn. Afgelopen jaren heeft in mijn optiek de BRTS alle kansen en mogelijkheden om een goede en stabiele lokale radio omroepzender op te zetten verkwanseld. Overigens niets ten nadele van de vrijwilligers, die zich belangeloos ingezet hebben voor de lokale omroep. Het zijn echter de bestuurlijke en financiële dwalingen die naar mijn oordeel de Bredase gemeenteraad toch zullen moeten overtuigen om een nieuwe start te maken, nl. met de BOS!!

Wat zijn dat voor slapers bij BN/DeStem? Schrijven ze dat B&W hebben bepaald dat de BRTS mag blijven uitzenden. Begrijpt Bas Kock het niet, wil hij het niet begrijpen, of mag hij het van zijn baas of de gemeente niet begrijpen? BN/DeStem is maar wat blij met zo’n concurrent (StadsTV Breda) en de gemeente ook met zo’n meegaande lokale omroep. Stel je voor dat de pers in Breda de heren en dames op het Stadskantoor het vuur aan de schenen zou leggen. Dat vinden ze maar niks, dus moet de BRTS blijven. Ik hoop dat de BOS wint.

Las met verbazing in BN/DeStem dat het college heeft bepaald dat de BRTS mag blijven uitzenden. Dat bepaalt het college toch helemaal niet? Succes met uw strijd.

Kan iemand ons verlossen van StadsTV en Stadsradio Breda? Het is klote!!!

Ik heb geprobeerd om te adverteren op StadsTV Breda. Dat was niet duur, dus dacht ik laat ik het eens proberen. Ik heb mijn spotje nooit gezien. De heren waren het vergeten. Zo werkt het toch niet? Die meneer Otting hoeft bij mij niet meer aan te komen.

Erg informatieve site. Heb met rode oortjes zitten lezen. Van mij mag de BOS gaan uitzenden!

Mag Joep Schreuder blijven als u de vergunning krijgt? Dat is het enige fatsoenlijke programma dat StadsTV Breda uitzendt. Wel jammer dat het geluid zo slecht is.

Ik ben bang dat de politiek ten onrechte weer voor de BRTS kiest. Adank = CDA, de BRTS = CDA en in de gemeenteraad is het CDA de grootste partij. Voor Breda hoop ik dat u het redt, want StadsTV Breda bakt er niets van. TV-Gazet, sinds uw vertrek, overigens ook niet.

Ik denk dat u van de gemeenteraad niets moet verwachten. Die snappen niks van media.

Ik ben jarenlang als vrijwilliger bij de BRTS betrokken geweest en ik hoop dat er nu een club komt die het beter aanpakt. Dan wil ik graag weer meewerken.

De BRTS wil niet met de BOS fuseren. BRTS betekent Ben Radicaal Tegen Samenwerking.

Als de BRTS zijn voorzitter Hans Veelenturf weg zou sturen zou het vast een stuk beter gaan met de lokale omroep in Breda. Hier in Rijsbergen heeft hij de lokale omroep ook gesloopt. Sorry hoor, maar ik vind het gewoon een stomme boer.

Bent u nog op zoek naar diskjockeys? Ik draai nu bij een zender in België, maar wil als u in Breda gaat uitzenden graag in mijn eigen stad draaien. Stadsradio Breda vind ik niks.

Ik presenteer een programma bij Stadsradio Breda en wil graag radioactief blijven. Ik denk dat de BOS een goede kans maakt de vergunning te krijgen. Als dat gebeurt wil ik graag een gesprek met u. (listenbedrog.nl kreeg meerdere e-mails van medewerkers van de BRTS over het onderwerp ‘continuering van hun programma’. De BOS is bereid met alle medewerkers van de BRTS in overleg te treden, na het afronden van de procedures, red.)

Noot van de redactie: listenbedrog.nl publiceert reacties mits deze niet al te aanstootgevend en grievend zijn. Er is bewust voor gekozen om de identiteit van de afzenders geheim te houden, omdat het vermelden van namen over het algemeen weinig toevoegt en listenbedrog.nl de reactiedrempel zo laag mogelijk wil houden.


 

© 2003-2011 Mega Media Producties